В одному з дитсадків Одеси отруїлися діти



Поліція Одеси перевіряє інформацію про масове отруєння дітей у місцевому дитсадку №135.

- джерело.

Як повідомила директор муніципального департаменту освіти і науки Олена Буйневіч, загалом захворіли 16 дітей (з 50, які ходять в садочок), проте госпіталізували до інфекційної лікарні одного, передає «Думская».

Дитячий садок сьогодні закрили. Там проводять санітарно-гігієнічну обробку. Повідомляється, що заклад відновить роботу 24 липня.

Зараз медики з’ясовують, що сталося. Попередня версія —ротавірусна інфекція.

Як повідомляє поліція Одеси, жодних заяв від громадян чи повідомлень з медичних закладів до правоохоронців не надходило.

«З метою всебічної та об’єктивної перевірки вказаної інформації відомості зареєстровані у встановленому законом порядку», — йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, що 16 липня сталося масове отруєння дітей у таборі «Орлятко» (с. Соснове Лиманського району), а вже через два дні в мережу потрапили скандальні фото самого табору, на яких помітна антисанітарія і бруд.

Раніше повідомлялось, що в дитячому оздоровчому таборі санаторного типу «Славутич» Київської області отруїлися 12 дітей – вихованці спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з художньої гімнастики Школа Дерюгіних. Одна дитина впала в кому. Діти скаржилися на розлад травлення, слабкість і головний біль.


Читайте також:


Залишити коментар: