В Одесі няню звинувачують у побитті однорічного малюка



Марія Литовченко, мешканка міста Одеса, звинувачує няню в тому, що та побила її 13-місячного сина. За словами жінки, коли вона повернулася додому, побачила доглядальницю, яка мирно спала на дивані. Від неї сильно пахло алкоголем. А однорічний малюк лежав зверху на ній.

- джерело.

Про це мати розповіла в одному з одеських пабліків у соціальній мережі Facebook. Пише видання replyua.net.

«Розбудити цю недолюдину було складно. Коли взяла малюка в руки і перевернула його обличчям, у мене серце пішло в п’яти… У моєї однорічної дитини рот у крові, лівий бік личка опух і в гематомах», – пише Марія.

За словами одеситки, до вибору няні вона поставилася досить серйозно. Жінка сподобалася молодій матері, оскільки справляла гарне враження.

Вирішальну роль при виборі для Марії відіграли тренерський досвід пошукачки роботи, а також знання англійської мови. Також мама постраждалого хлопчика опублікувала фото горе-няні.

Повідомляється, що відразу після виявлення свого сина в такому стані Марія викликала швидку допомогу і поліцію. Хлопчика госпіталізували в дитячу лікарню, де засвідчили численні гематоми і травми.

Співробітники поліції спілкувалися з нянею. «Була опитана няня малюка, яка заперечувала свою причетність до побиття дитини.

Слідчими призначено клопотання про проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень», – розповіла журналістам представник поліції Любов Гордієвська, додавши, що на час слідства няню відпустили.


Читайте також:


Залишити коментар: