В місті Мантова 33-річна італійка, яка перебувала в комі, народила здорову дитину



Виняткові пологи в лікарні Карло Пома в П’єве ді Коріано: дівчинка здорова, але стан її матері, як і раніше залишається серйозним після інсульту.

- джерело.

33-річна жінка з міста Мантова, що знаходиться в комі протягом трьох з половиною місяців після важкого інсульту, який стався у неї на третьому місяці вагітності, народила здорову дитину в лікарні Карло Пома в П’єве ді Коріано, про що повідомляє Gazzetta di Mantova. Дівчинка, яка народилася на восьмому місяці, має нормальну вагу і абсолютно здорова. Незважаючи на це, за дитиною спостерігають у відділенні неонатальної патології.

Кесарів розтин – який відбувся вчора вранці в 11.30 – проводилося за участю 30 медпрацівників, включаючи лікарів, медсестер і техніків, команду лікарів очолював гінеколог Джампаоло Грісолія, операція тривала понад дві години.

Лікарі та медсестри допомогли жінці продовжити вагітність в стані коми, але чекати більше було ризиковано: після з’ясування того, що органи плода досить розвинені, лікарі призначили кесареве. Молода мама продовжує перебувати в комі і не знає, що народила дитину.


Читайте також:


Залишити коментар: