В КРЕМЛІ ЗВИНУВАТИЛИ ПОЛЬЩУ У ПОЧАТКУ ЗАХОПЛЕННЯ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ



Секретар Радбезу РФ Микола Патрушев заявив про початок захоплення Польщею західних регіонів України.

Пише - джерело.

КРЕМЛЬ ЗВИНУВАЧУЄ ПОЛЬЩУ У ПОЧАТКУ ЗАХОПЛЕННЯ УКРАЇНИ
За його словами, партнери діючої української влади не проти скористатися нинішньою ситуацією в корисливих інтересах і мають особливі плани на українські землі.

Судячи з усього, Польща вже переходить до дій із захоплення західних українських територій, — цинічно заявив Патрушев.

Секретар РНБО РФ зазначив, що про намір Польщі захопити західні регіони України свідчить візит до Києва польського президента Анджея Дуди і його слова про те, що “незабаром польсько-український кордон перестане існувати”.

Патрушев також заявив, що “вже ціла низка держав веде активну роботу щодо розчленовування України”.

У той же час голова польского уряду Матеуш Моравецький зазначив, що кремлівського диктатора Володимира Путіна необхідно усунути від влади РФ для запобігання розв’язування масштабноъ війни.

Путін завжди нам загрожуватиме і шантажуватиме. Звичайно, ми хотіли б, щоб його повністю усунули, він є грубою силою, а Росія є наддержавою, — зазначив Моравецький.

При цьому Моравецький наголосив, що погроз та шантажу з боку президента РФ не уникнути у тому випадку, якщо Україна програє війну. Тоді “вся Європа більше не буде у безпеці”.

Між тим, за словами відомого російського юриста та опозиційного політика Марка Фейгіна, протистояння провладних кремлівських верхівок вигідне Путіну, адже допомагає утримувати владу в РФ.

Поки вежі між собою воюють, для Путіна це ідеальна ситуація, він є арбітром. Для того, щоб ситуація змінилася, потрібно, щоб вежі обєдналися і всі виступили проти однієї єдиної людини в єдиному кабінеті – самого Путіна. Поки вони не обєднуватимуться і не скажуть: “От нам усе набридло, давайте його відправимо кудись на той світ або на пенсію” нічого не відбуватиметься… Тому що насправді протистояння веж Кремля не з приводу війни ж. Воно щодо грошей, впливу, посад, спадщини якогось, зазначив Фейгін.


Читайте також:


Залишити коментар: