В Івано-Франківську козловий кран впав на вантажівку, загинуло двоє людей



Біля Івано-Франківська, у приміському селі Хриплин на вулиці Елеваторній 36-тонний кран, який у цю мить не працював, впав на кабіну вантажівки. У кабіні були двоє людей. Внаслідок падіння крану вони загинули, інформує місцевий сайт «Галицький кореспондент».

- джерело.

Як повідомив речник управління патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак, наразі версією трагедії є сильний порив вітру.

За наявною інформацією, подія трапилась на одному з залізничних підприємств. На місці працюють аварійні служби.

Станом на 11:00 загиблі все ще знаходяться в кабіні вантажівки. Наразі працівники ДСНС розблоковують колію, щоб підняти кран.

Як повідомляє місцевий сайт КУРС, на крані в цей момент ніхто не працював.

Начальник Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень Ярослав Лучко повідомив, що о 08:40 чергові доповіли про цей випадок, і він виїхав на місце.

«Через сильний вітер зірвало кран, його протягнуло 30 метрів. В кабіні знаходилися працівники Стрийського відділення, які мали отримати інструменти і поїхати на роботу. Це працівники зі Стрийського відділення. Кран тут завжди стояв. Залізниця – це зона підвищеної небезпеки, тому у таких випадках завжди є відшкодування родичам загиблих», – коментує залізничник.

Також, як повідомляється, у кузові вантажівки, на яку в Хриплині впав кран, було ще семеро людей.

Як розповів начальник оперативно-координаційного центру ДСНС в Івано-Франківській області Петро Василик, повідомлення про трагедію рятувальники отримали о 9:07. Кран впав на вантажівку підрядної фірми, з якою працює залізниця. З тими людьми, які були в кузові, працювали психологи – люди в стані шоку. А щоб звільнити тіла загиблих, прийшлося кран, який впав, підняти іншим краном і розрізати кабіну. Дах кабіни фактично приплюснуло до самої підлоги.


Читайте також:


Залишити коментар: