В Італії внаслідок вибуху обвалилися будинки: четверо людей загинули, пошуки зниклих продовжуються



У сицилійському муніципалітеті Равануза 12 грудня через вибух природного газу обвалилося кілька будинків. Під завалами опинилося 12 осіб, серед яких діти та вагітна жінка.

- джерело.

В Італії внаслідок вибуху обвалилися будинки: четверо людей загинули, пошуки зниклих продовжуються. Фото і відео

Відомо про загибель чотирьох людей, рятувальна операція з пошуку зниклих безвісти продовжується. Про це повідомляє агентство ANSA (щоб подивитися фото й відео, доскрольте новину до кінця).

Трагедія трапилася в місті з населенням 11 тисяч людей, що в провінції Агрідженто на південному заході Сицилії.

Попередньо, вибух, який також відчувався в сусідніх районах, викликав великий витік газу з трубопроводу. У центрі Раванузи було зруйновано три будівлі та пошкоджено чотири інші.

Внаслідок вибуху газу було зруйновано кілька будівель

У ЗМІ пишуть, що зона вибуху виглядає “як сценарій війни” – усюди розкидано каміння, бите скло, уламки будівель, а в повітрі витає їдкий запах гару.

Під завалами одного з будинків опинилися члени однієї сім'ї

“Газ накопичився або під землею, або в замкнутому просторі. Спрацювання ліфта також могло спровокувати вибух. А причинами розриву труби могли стати негода або зсув ґрунту. Найближчими днями ми проведемо детальніше розслідування”, – сказав командир пожежної команди Агрідженто Джузеппе Меренді.

Попередньою причиною вибуху назвали витік газу

Пожежникам швидко вдалося стримати вогонь. А рятувальники одразу ж почали розбирати завали в пошуках зниклих безвісти.

Під час рятувальної операції одну людину знайшли мертвою

Зазначається, що у зруйнованому вибухом чотириповерховому будинку перебувало 9 членів однієї сім’ї. Одного чоловіка знайшли мертвим уночі, згодом з-під завалів дістали тіла трьох загиблих жінок.

Серед врятованих – бабуся 80 років, яку доправили до лікарні Лікату із серйозними переломами. Ще одна госпіталізована – ймовірно, її невістка, яку рятувальники змогли вистежити за дзвінком мобільного телефону.

П’ятьох членів сім’ї продовжують шукати. Серед них молода медсестра на останніх термінах вагітності та її чоловік.

Представник компанії Italgas, що займається дистрибуцією природного газу, заявив, що “технічні фахівці завершили операції з ізоляції ділянки мережі та убезпечили постраждалу зону, перервавши потік газу.


Читайте також:


Залишити коментар: