В Італії (Саленто) сім’я два роки не виходила з дому, сидячи в інтернеті



Єдиним членом сім’ї з чотирьох осіб, які врятувалися від Інтернет-залежності, була 9-річна дівчинка, яка ходила в школу і за покупками.

- джерело.

Сім’я, яка проживає в місті Саленто, закрилася від світу в своєму будинку, звідки не виходила протягом двох з половиною років через патологічну інтернет-залежність. Єдиною, хто залишав будинок, була 9-річна дівчинка, яка ходила в школу і за покупками. Про це повідомляє Gazzetta del Mezzogiorno.

Згідно зі статтею в газеті, сім’я складається з молодих батьків, 43-річної матері та 40-річного батька, а також двох неповнолітніх дітей: 15-річного хлопчика і 9-річної дівчинки.

Про ситуацію в родині поліції стало відомо, завдяки шкільному директору: вчителі розповіли йому про те, що дівчинка часто приходить в школу неохайно одягненою, а той попередив соціальні служби, попросивши проконтролювати ситуацію.

15-річному брату дівчинки буде необхідний тривалий період фізіотерапії через те, що він практично не пересувався, весь час перебуваючи за комп’ютером в сидячому положенні.

Батько сімейства отримував соціальну допомогу, а в будинку були деякі заощадження, що дозволило обом батькам не працювати.

Зараз батьків дітей направили на реабілітацію, а дітей тимчасово віддали.


Читайте також:


Залишити коментар: