В Італії померла 34-річна модель, яка фігурувала у справі проти Берлусконі



Правоохоронці Мілана розслідують вбивство 34-річної моделі Іман Фаділ, яка була свідком у «справі Рубі» проти екс-прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі. Жінка брала участь у суміжних процесах, передає агентство Ansa.

- джерело.
Imane Fadil, parte civile nel processo Ruby 2 oggi, 13 novembre 2014, in tribunale a Milano per la lettura della sentenza.
MATTEO BAZZI / ANSA

«Жінка була ключовим свідком у справі проти колишнього прем’єра Берлусконі. Поліція почала розслідування. За їхніми словами, Фаділ померла після «місяця агонії», — йдеться в повідомленні.

Як відомо, замовлена ще за життя моделі токсикологічна експертиза пише про отруєння «сумішшю радіоактивних речовин», проте ця інформація залишається непідтвердженою правоохоронцями.

Модель потрапила в лікарню 29 січня зі скаргами на біль у животі. Медики відмовлялися розповідати про події поліції та влади.

Що таке «справа Рубі»?

Справа, в рамках якої прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі звинувачували у платі за секс неповнолітній танцівниці Карім Рашид ель-Мару на прізвисько Рубі. І Берлусконі, і Рубі заперечували, що у них був сексуальний зв’язок. У 2013 році Берлусконі засудили до семи років в’язниці, але потім вирок було скасовано.


Читайте також:


Залишити коментар: