В Іспанії пара молодят зіграла весілля на €8000 і втекли, не оплативши рахунок



Сім’я румунських циган із розмахом відзначила весілля на 200 осіб в одному з ресторанів Іспанії, а потім зникла, не заплативши понад €8 тис.

- джерело.

Про це пише Life.

Румунські цигани напередодні весілля внесли заставу 1,5 тис євро, показали свої документи і обмінялися номерами телефонів з керівництвом закладу. Весілля відгуляли із розмахом – для 200 гостей виступав відомий румунський співак Миколає Гуце, якого доставляли приватним літаком; сукня нареченої була розшита кристалами Swarovski; гостей пригощали дорогою рибою і відбивними з ягняти, а в якості алкoгoлю були вино та віcкі.

Однак, коли прийшов час розплачуватися, батько нареченого виявився не в змозі це зробити. Молодята перепросили і домовилися, що заплатять пізніше. Однак цього, звичайно ж, не сталося.

Пізніше вдалося знайти дружину брата нареченого. Вона повідомила, що її чоловік потрапив в аварію, а потім, що він поїхав за грошима в Румунію.

Власники ресторану звернулися до поліції. З’ясувалося, що сім’я давно проживала у Віверо в місцевій румунській громаді, але інформації про джерела доходу родини чи зареєстроване місце проживання немає.


Читайте також:


Залишити коментар: