В ефірі телемарафону цуценя залишило “сюрприз” на столі ведучих. Відео конфузного моменту



В ефірі українського телемарафону “Єдині новини” не обходиться без конфузів. Так, наприклад, сьогодні, 4 жовтня, під час трансляції просто на столі ведучих випорожнилося цуценя на прізвисько Пуговка. Собачка разом зі своєю господинею прийшла у студію, аби розповісти журналістам та глядачам, як переживають війну тварини.

- джерело.

У мережі вже жартують, що щеня, яке не могло висловитися на задану тему, вирішило все продемонструвати наочно. Конфузне відео розповсюдили українські Telegram-канали.

Після того, як тварина залишила на столі “сюрприз”, ведуча, не стримуючи сміху, сказала: “Пуговка вирішила зробити свою справу. Але ми підготувалися до цього”. Журналісти оперативно дістали рулон серветок, а власниця цуценяти прибрала за улюбленицею.

“Дитина перехвилювалася”, – прокоментувала жінка.

Під відео збираються кумедні коментарі від дотепних інтернет-користувачів. Вони пишуть: “Песик почув про війну і обіср*ся, нічого, в мене теж таке було 24-го лютого”, “Вже страшно уявити, що буде в наступному випуску”, “Новини, на які ми заслужили”.

Не втримався від коментаря і відомий український шоумен Андрій Бєдняков. У своїх InstaStories він опублікував відео з Пуговкою та пожартував на актуальну тему: “З’явилися кадри моменту твіту Ілона Маска”.

 


Читайте також:


Залишити коментар: