Укрзалізниця вигадала нездорові “розваги”, пасажири змушені страждати: “Я біжу, тому що вагон нах*р зачинений…”



Схоже, що у компанії просто знущаються над пасажирами

- джерело.

Національний залізничний перевізник компанія “Укрзалізниця” продовжує робити нерви своїм пасажирам. У мережі з’явилася чергова скарга на сервіс компанії.

Виходить, що навіть найспокійніших українців може вивести з себе звичайний “європейський” потяг та його персонал. Публікацію в мережі Facebook зробила дівчина на ім’я Жаннет Нарцис.

 

“Ніколи не публікувала подібного роду пости, але сьогодні прям киплю. Почнемо спочатку: сьогодні 14.09 мала квиток на поїзд 017 Харків-Ужгород, безпосередньо я їхала зі Стрия до Ужгорода. Відправка о 06.20. Вартість квитка 435,06, ну взагалі не дешево, будемо відверті, але не про це. Прибула я на вокзал, як людина, яка планує заздалегідь, за 50 хв до відправки. Почувши про прибуття стала на потрібну колію, чекала. Поїзд запізнився на 8 хв, ну не так страшно. Прибуває він і зупиняється так, що я стою близько 7 вагона, у мене нульовий. Думаю кожен розуміє, що розрахувати точне мисцеприбуття потрібного вагона не так вже легко 🙂 ну ок, значить прибув і я біжу, тому що 7 вагон нах*р закритий, 6 і 5 аналогічно.

Провідники просто не виходять. І рівно через 40-60 секунд після прибуття поїзд рушає. Шановна, бл @ дь, @ Укрзалізниця, питання: у вагон як заскочити, коли провідник не відкриває кожен вагон ?! Ну я розумію час ранковий і всі хочуть виспатись. Клієнтоорієнтованість за такі гроші на найвищому левелі. Дякую, шо повернули 82,45. Рухаємося у “Європу” ✌🏻”, – поскаржилася дівчина.


Читайте також:


Залишити коментар: