Українців діаспори об’єднав проєкт «Подаруй дитині радість»



Українці з різних країн світу долучилися до благодійного проєкту “Подаруй дитині радість”, яку ініціювала Асоціація солідарності, взаємодопомоги та культури “Добре серце” (Португалія).
Учасники ініціативи збирають подарунки і кошти для дітей загиблих воїнів АТО та дітей-сиріт до Дня святого Миколая, йдеться на сторінці засновниці Асоціації, волонтерки Валентини Тимчук у Facebook.

- джерело.

“Асоціація “Добре серце” розпочала проект «Подаруй дитині радість». У списку 71 дитина. До нас приєднались друзі зі США, Нідерландів, Італії, Англії, Ірландії, Франції, Латвії, Туреччини, Іспанії”, – йдеться у дописі.

Зазначається, що понад 40 дітям стали “миколаями” українці з Португалії.

Наразі подарунки для усіх діток зі списку вже готують, але запрошують небайдужих і надалі долучатися коштами. “Можете допомогти коштами, ми ще опікуємось 6 дітьми з м.Стрий Львівської обл. Є діти-сироти, що у притулку м.Лисичанськ Луганської обл.”, – додала Валентина Тимчук у коментарях і подякувала усім небайдужим.

Як повідомляв Укрінформ, улітку Асоціація солідарності, взаємодопомоги та культури «Добре серце» (Португалія) також ініціювала акцію «Майбутній школяр – 2019», до якої долучились українці Португалії, Італії, Туреччини та Латвії. Спільно змогли зібрати 16 першокласників, серед яких діти-сироти та діти загиблих учасників АТО/ООС.

Крім того, у липні-серпні асоціація «Добре серце» разом із Центром допомоги сім’ям учасників АТО м.Львів реалізували проєкт «Подаруй портфелик першокласникові». Учасники проєкту, серед яких був навіть 11-річний хлопчик, допомогли зібрати до школи 12 дітей-сиріт.

Валентина Тимчук раніше нагадала, що асоціація «Добре серце» працює у багатьох напрямках: допомога сім’ям АТО та пораненим у госпіталях, збірка коштів на придбання канцтоварів для вихованців школи-інтернату м.Гірське Луганської обл., адресна допомога хворим дітям, дітям-сиротам тощо.


Читайте також:


Залишити коментар: