Сенцов подарував Макрону “спогад” із в’язниці: “Можете викинути у смітник”



Ексв’язень московського Кремля, а також режисер Олег Сенцов в Страсбурзі (Франція) зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном. Про це режисер повідомив у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

- джерело.

Також Сенцов підкреслив, що йому було дуже цікаво особисто познайомитися і поспілкуватися з главою держави. До того ж, він подякував Макрона за те, що той простягнув руку допомоги у звільненні полонених, а також підтримав Україну в цілому.

“Радий був почути, що на цьому він не збирається зупинятися і робота буде продовжена. Запитав розуміє Макрон справжні цілі Путіна і довіряє йому. Відповіді мене задовольнили. Він запитав про в’язницю, але я не став про це говорити – тепер є речі й важливіші. Замість цього я розповів про своє бачення ситуації і конкретніше про 227 наших полонених на Донбасі і 86 в Росії. Більшість з останніх кримські татари, які страждають за свої політичні та релігійні переконання, яких окупанти намагаються представити у вигляді ісламських терористів. Президент мене почув”, – розповів режисер.

До того ж, колишній політв’язень вирішив подарувати французькому президентові свою тюремну пластикову чашку з наклеєною на неї прізвищем.

“Можете поставити її на полицю, а можете викинути у відро для сміття – це не важливо. Важливіше, щоб ви не забували про наших полонених”, – сказав Сенцов.


Читайте також:


Залишити коментар: