Українці помирають у коридорах, доки недолікарі фарбують нігті



Допомога на всі сто. Головне її дочекатися

- джерело.

Українцям так багато і детально розповідали про реформу медицини, що мимоволі почали думати – а може й справді запрацює і отримаємо гідну допомогу та заощадимо гроші?

Нещодавно у Миколаєві лікарі спростували своїм вчинком всі заклики Уляни Супрун. Сергій Савченко навідався туди, куди більшість воліли б взагалі ніколи не потрапляти – в онкологічний диспансер. Замість того, аби прийняти відвідувача медичний персонал обрав більш важливе, на їх думку, заняття. Звісно, чому б не фарбувати нігті саме зараз, навіть якщо за дверима вже 40 хвилин поспіль хтось чекає.

Цей “гостинний прийом” Сергій вирішив описати у своєму Facebook, аби всі інші були уважними – до якого відділення йдуть.

“Театр починається з вішалки, а в приймальному відділенні обласної онкології знущатися над пацієнтами починають з перших хвилин перебування. Сорок хвилин, сорок просидів в очікуванні за дверима, а коли зайшов поцікавитися, у чому заминка, і чому ми одні сидимо вже майже годину перед дверима … чесно кажучи, здивувався. Дістав лист інформації зі стенду і спитав, за яким телефоном мені зателефонувати, щоб тут навели порядок. Питання вирішилося за п’ять хвилин. Це що взагалі таке? І це взагалі ніхто, уявляю, як там викручують руки інші. Ви серйозно думаєте, що після реформи на робочому місці не будуть фарбувати нігті і губи, і барижити лаком в той час, коли їх чекають пацієнти? “.

До слова, керівництво відділення жодним чином на скаргу не відреагувало.


Читайте також:


Залишити коментар: