Українці пішли під лід в машині просто перед Новим Роком: зимова риболовля перетворилася на справжнісіньке пекло



На сайті Головного управління ДСНС (Державної служби з надзвичайних ситуацій) в Черкаській області з’явилася інформація про неприємну ситуацію, що трапилася напередодні Нового року.

- джерело.

На Дніпрі пішов під лід Сервий автомобіль Toyota з двома людьми всередині салону. Про це рятувальники дізналися завдяки виклику, 28 грудня 2021 року, близько 17:30 за місцевим часом. Їм повідомили, що потрібно витягнути на берег автомобіль, в районі пляжу Рів’єра.

Водій з пасажиром самостійно вибралися з-під льоду, допомоги медпрацівників вони не потребували. Але щоб дістати автомобіль з водойми, потрібна була ще одна машина.

“Дві людини, які знаходилися всередині авто дісталися до берега самостійно і медичної допомоги не потребували. 29 грудня для підняття автомобіля на поверхню залучався особовий склад аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління. Об 11:55 автомобіль піднято на берег”, – йдеться на сайті.

На опублікованому відео в Youtube видно, що було зроблено чимало роботи, щоб автомобіль був доставлений на сушу. Для цього скористалися військовою технікою, до якої був прикріплений буксирувальний трос.


Читайте також:


Залишити коментар: