Українським підліткам виплатять “ковідну тисячу” після вакцинації: Кабмін назвав умови



Володимир Зеленський поставив завдання перед українським урядом.

- джерело.

Вакциновані підлітки можуть розраховувати на ковідну тисячу. Про це повідомляється на сайті президента.
Володимиром Зеленським було поставлено завдання для Кабміну про підготовку виплати однієї тисячі гривень в рамках “єПідтримка” українцям віком від дванадцяти до вісімнадцяти років, які пройшли повний курс вакцинацію.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що 6,7 мільйона наших співвітчизників подали заявку на отримання тисячі гривень. Вже було перераховано вісім мільярдів гривень. Кошти виплачують вісім банків, а також п’ятнадцять приєднуватися.

“Наразі проти COVID-19 в Україні вакциновано 14,8 млн осіб, з яких 13,98 млн отримали дві дози. 9 січня відкрилася можливість щеплення бустерною дозою. І на сьогодні додаткову дозу отримало 20 тисяч осіб”,- повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Зазначимо, що проти коронавірусу вакциновано близько п’ятнадцяти мільйонів українців, з яких чотирнадцять мільйонів – дві дози. Також третя бустерна доза отримана двадцятьма тисячею чоловік.

Запис Українським підліткам виплатять “ковідну тисячу” після вакцинації: Кабмін назвав умови спершу з’явиться на Слово News.


Читайте також:


Залишити коментар: