Український бізнесмен закрутив роман з матір’ю молодої дружини: чим все закінчилося



Житель Ужгорода вперше одружився в 40-річному віці

- джерело.

Про це повідомляє Знай.

Після короткочасного сімейного життя він розлучився з вагітною дружиною і закрутив роман з її матір’ю.

Про таку шокуючою історію пишуть місцеві ЗМІ.

“Я з Вікою одружився якраз тоді, коли мені виповнилося 40 років. Дійсно, криза середнього віку чи що. Віка була такою цікавою, юною, спокусливою. Я піддався на цю спокусу і почав з нею зустрічатися”, – розповів чоловік.

Стосунки пари почали псуватися, 40-річний бізнесмен зраджував юній дружині. Вона все знала, але вирішила нічого не робити. Пізніше дівчина дізналася, що вагітна. Однак саме в той час її чоловік вирішив, що їм варто розлучитися.

“Звичайно, це було дуже болісно. Але дружина відпустила мене – без зайвих скандалів. А коли я через рік почув, що вона одружується, навіть порадів за неї. Адже відчував себе дуже винним перед нею”, – розповів бізнесмен.

Пара розлучилася, а у колишньої дружини чоловіка стався викидень. Вони продовжували спілкуватися. Але одного разу чоловік потрапив до лікарні. Екс-дружина так жодного разу і не навідалася до нього. Зате чоловіка відвідувала її мати. Виявилося, що у них є багато спільного.

Після виписки, вони продовжували спілкуватися все тісніше. Однак вирішили не робити дуже швидких кроків назустріч один одному. Їхні стосунки тривають і зараз, а колишня дружина чоловіка з матір’ю не спілкується.


Читайте також:


Залишити коментар: