Українського священика знайшли мертвим біля зупинки – його пограбували і вбили



В Хмельницькій області поблизу с. Лісоберезівка знайшли тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті.

- джерело.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

Незважаючи на те, що особистих речей вбитого знайдено не було, місцеві правоохоронці швидко встановили його особу. Ним виявився 36-річний мешканець Закарпаття, священнослужитель у м. Прага, який вже декілька днів значився безвісти зниклим.

Співробітники поліції почали встановлювати маршрут чоловіка та його пересування країною, кожна його зупинка була ідентифікована. Поліцейські перевірили всіх знайомих, з якими священик спілкувався напередодні своєї загибелі. Таким чином особу ймовірного вбивці було викрито. Підозрюваний – неодноразово засуджений 28-річний мешканець Дружківки.

Оперативники управління карного розшуку поліції Донеччини відпрацювали всі можливі зв’язки чоловіка та менше ніж за добу встановили його місцезнаходження. Фігуранта було затримано того ж дня у за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час обшуку у зловмисника було знайдено особисті речі вбитого, які було вилучено в якості речових доказів.

Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, звідки буде переданий колегам з Хмельниччини.

Підозрюваному інкримінують ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.


Читайте також:


Залишити коментар: