Італія пригрозила скасувати дозвіл на польоти для Ryanair через порушення



Італійці звинуватили перевізника у недотриманні карантинних правил безпеки.

- джерело.

Управління цивільної авіації Італії (ENAC) пригрозило тимчасово зупинити дію дозволу ірландського авіаперевізника Ryanair на польоти в країну через недотримання правил безпеки COVID-19.

Про це повідомляє Euronews.

У заяві, зокрема, йдеться про те, що перевізник систематично не дотримується національні правила зі зниження ризику передачі COVID-19 під час польотів у та з італійських аеропортів.

ENAC попередило, що коли ірландська авіакомпанія й надалі порушуватиме правила, то вимагатиме від неї здійснювати польоти лише з наполовину наповненими літаками або взагалі скасувати дозвіл для перевізника.

Ryanair відповів, що звинувачення ENAC «фактично неправильні».

«Ryanair повністю дотримується заходів, встановлених урядом Італії, і наші клієнти можуть бути впевнені, що ми робимо все, щоб зменшити взаємодію як у літаках, так і в аеропортах», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Авіакомпанія наголосила, що заохочує своїх пасажирів проходити онлайн-реєстрацію і навіть ввела спеціальні процедури посадки, щоб «уникнути непотрібного скупчення пасажирів як біля виходу на посадку, так і на борту літака».

Польоти до країн Європи були відновлені після тривалого карантину, пов’язаного з пандемією COVID-19 у світі. Проте через загрозу поширення небезпечної недуги низка держав ввела спеціальні правила для в’їзду і виїзду громадян. Серед важливих заходів безпеки – дотримання соціальної дистанції, обов’язкові засоби індивідуального заходу та перевірка осіб на наявність хвороби.


Читайте також:


Залишити коментар: