Українські копи викрили “дитячу” порностудію: опубліковані фото і відео



Викриття порностудії сталося в результаті співпраці України з Британією

- джерело.

У Києві співробітники кіберполіції викрили організатора дитячої порностудії, який привертав до зйомок неповнолітніх і продавав свій “товар” в Євросоюз, країни Азії та Америки.

Як повідомили в прес-службі Нацполіції, операція з викриття цього злочину відбулася в рамках співпраці з Національним кримінальних Агентством Британії (NCA).

За результатами перевірки інформації британських колег детективи слідчого управління поліції в Полтавській області відкрили кримінальне провадження за статтею “ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”.

“В результаті досудового розслідування поліцейські встановили та задокументували злочинну діяльність 51-річного чоловіка. Фігурант, прикриваючись роботою професійного фотографа, підшукував неповнолітніх жіночої статі, входив з ними в довірчі відносини, а потім схиляв до статевих стосунків з ним і його 22-річним спільником” , – йдеться в повідомленні.

У Києві поліцейські викрили організатора дитячої порностудії. Фото: Нацполіція

Відзнятий матеріал він продавав через інтернет, а неповнолітнім виплачував “премії” – від 500 до 1500 гривень.

В ході обшуків поліцейські виявили і вилучили підручники з неврології раннього дитячого віку, підліткової психіатрії, поведінки підлітків, а також фотоплівки, фотокамери, записні книжки, платіжки про перерахування організатору грошей від громадянина іншої країни.

Вже встановлено, що від злочинної діяльності затриманого постраждали п’ятеро неповнолітніх. Чоловіка затримано, зараз тривають заходи по встановленню малолітніх і неповнолітніх, які піддавалися сексуальній експлуатації.


Читайте також:


Залишити коментар: