Українські бійці врятували вівчарку, яку окупанти розмалювали фарбою і морили голодом



Російські загарбники розфарбували вівчарку й морили її голодом. Українські військові врятували тварину й зараз вона в безпеці.

Пише - джерело.

Вівчарка сама прибігла до позицій ЗСУ в Пісках. Вона сильно постраждала від окупантів. Росіяни до того ж залишили на собаці образливий напис фарбою. Про це стало відомо 5 липня.

Голодна і контужена
Українські військові далі дбали про собаку. Вони ділилися з нею своїми пайками.

На наші позиції в Пісках прибилася вівчарка. Розмальована вандалами, голодна, контужена. В її втомлених очах згасало життя… Бійці ділилися з нею своїми пайками, дбали про неї,
– мовиться в повідомленні.

Коли собака бачила машину, то одразу забігала до неї. Вона, мабуть, розуміла, що це єдиний шанс втекти з війни.

На жаль, вивезти її змогли не одразу. Часом загарбники сильно обстрілювали, а деколи машина була перезавантажена. Але згодом врятувати вівчарку таки вдалося. З її хутра вже вистигли образливий напис і відгодували.

Схожа ситуація на Київщині
На жаль, знущання з тварин з боку російських окупантів не поодинокий випадок. У Макарові на Київщині загарбники покалічили собаку та замінували його. Тварину врятувало лише те, що він не міг ходити, а тому не рухався.

Українські сапери розмінували собаку й передали його спецорганізації. Зараз вона збирає кошти на реабілітацію чотирилапого. Усі деталі є за посиланням.


Читайте також:


Залишити коментар: