Українська заробітчанка роками гарувала в Італії, аби придбати омріяну квартиру для сина — підла невістка відсудила все



Згодом вони вирішили придбати будинок, тож продали подароване матір’ю житло.

- джерело.

Багато українців тяжко працюють, щоб забезпечити гідне життя своїм рідним. Часом придбати житло на зарплату в Україні дуже важко, тому багато наших співвітчизників стають заробітчанами. Але навіть придбавши житло, це не гарантує, що воно залишиться з вами назавжди.

Подруга української заробітчанки розповіла, як вона тяжко працювала в Італії, щоб купити синові квартиру. Там він деякий час жив зі своєю дружиною, але згодом вони вирішили придбати будинок, тож продали подароване матір’ю житло. А через кілька років невістка українки подала на розлучення і син залишився практично без нічого.

Наша героїня також придбала своєму сину квартиру, але ще задовго до весілля. Тож почувши цю історію від подруги вирішила захистити інтереси сина, та поговорити з ним про це.

“Поговорила я про це з сином, про свої переживання. На що він мені відповів: «Мамо, якщо що, я все одно залишу цю квартиру своїй дружині і синові». Я поважаю, рішення свого сина, і тому не стала йому перечити, хоча тривога і була. Вже не знаю, навіщо син розповів про нашу розмову невістці. І відтоді у нас з нею дуже зіпсувалися відносини”, – розповідає жінка.

Вона довго не могла зрозуміти чому справа, чому її невістка Віка її так ігнорує. За святковим столом тягнеться до всіх з фужером тільки не до свекрухи, попрощатися в коридор вийдуть з усіма тільки не зі нею. Коли залишалися удвох, то вона навіть не говорила з жінкою.

“Загалом, все, що я б не робила, не купувала, не готувала все не те, все не так. Розумію, що з сином вона веде про мене розмови і, напевно, не найкращі. Нещодавно випадково я почув розмову між ними, яка просто мене ошелешила. Невістка казала, мовляв, таке повинно каратися, я зроблю так, що вона більше не побачить онука. Що я такого зробила, що мене потрібно карати, за що мені незрозуміло.

Я намагалася про це поговорити, але результатів це не давало. Синові ці розмови дуже неприємні, адже він любить і її і мене. Я не хочу ставити його перед вибором, вона його дружина, а я мама. Але у мене таке враження, що про мене забули. Син став зі мною спілкуватися дуже рідко, дзвонить мені тільки коли йде з роботи на обід додому або ж повертається з роботи. Напевно, щоб я зайвий раз не турбувати свою дружину, – говорить вона.

Нещодавно у жінки був ювілей, але невістка навіть повідомлення з привітанням не надіслала. А її син забіг через обід з букетом, навіть кави не випив, привітав і пішов. Жінці прикро від цього, адже нічого поганого для них вона не зробила. Вона хотіли тільки захистити інтереси сина, бо у квартиру, яку вони купили, невістка практично не вклала своїх грошей.

“Порадьте, що робити, як бути, відпустити цю ситуацію і жити далі, чи спробувати все-таки налагодити відносини? Чи повинен він сам мене захищати? Напевно, так, я ж його мати і нічого поганого йому не зробила, не опікала дуже сильно і завжди поважала його рішення”, – пише жінка.


Читайте також:


Залишити коментар: