«Учі русскій, скоро прігадітса, тв…рь »: тернополянина жорстко вилаяли через мову



«У якесь «днр» потрапив… »

- джерело.

У Тернополі із чоловіком стався неприємний мовний інцидент після того, як він зателефонував за номером в оголошенні, аби зробити покупку.

Про це у соцмережі написала Галина Іванова, розповівши про інцидент, що стався із Сергієм Якимчуком.

«Вирішив купити трохи червоної ікри для святкового столу. Думаю, подивлюся в інтернеті, може хтось в Тернополі продає за гуртовими цінами. Як то кажуть: свій до свого по своє. Знайшов два оголошення в Тернополі, – розповів чоловік. – Передзвонив – потрапив на російськомовну «дамачьку с днєпрапєтровска», як вона каже, що ікра дуже класна, бо возить ікру пряміком із Росії. Відмовився».

Також він додав, що побачив інше оголошення і зателефонував за відповідним номером. «Через мить мені передзвонюють, на зв’язку якийсь російськомовний Алєксєй».

Подаємо текст розмови чоловіків відповідно до повідомлення:

– Чую по голосу, що ви не з Тернополя, – кажу я (пан Сергій, – ред.) розчаровано, бо делікатес треба вже, а не через тиждень.

– А как ви узналі, – здивовано запитує “Алєксєюшка”.

– Бо ви говорите російською…

– Ой, слишиш, давай тока без етава тупарилава нацианалізма! Еслі нє нравіца мой язик, то зачєм мнє званіш?!!

– Я взагалі-то зателефонував тобі тому, що ти написав в оголошенні, що ти в Тернополі продаєш. А по твоєму голосу чую, що я в якесь «днр» потрапив…

– Ета проста камєрчєскій ход, патамуша ми висилаєм па всєй украінє… і єщьо, слишиш ти нацик йо…ний, я ваабщєта нє с «денеера» а с “крівова рога”, хахол ти ванючій! Уй…ак тупарилий, учі русскій язик, он тєбє скора прігадітса, тварь!

Сергій Якимчук також зазначив: «Після цього Алєксєюшка кинув трубку. Ось така муйня, малята! А ви кажете. По всій країні сидять отакі Алєксєї і чекають «своїх». Будьмо уважні!».


Читайте також:


Залишити коментар: