Убив юну кохану і переодягнувся в її речі: жахливий злочин сколихнув Київ



У Києві правоохоронці взяли під варту 18-річного хлопця, якого підозрюють у вбивстві своєї дівчини.

- джерело.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Повідомляється, що в середу, 24 липня, 18-річний хлопець перебував в квартирі своєї дівчини Анастасії Чернявської, у них виник конфлікт через ревнощі. Тоді хлопець завдав дівчині численні удари по всьому тілу, які організм не витримав, і дівчина померла. Зловмисник переодягнувся і втік, правоохоронці виявили його в Полтаві.

Хлопцеві повідомили про підозру в умисному вбивстві ч. 2 ст. 115 ККУ, і в якості запобіжного заходу хлопця будуть тримати під вартою протягом 60-ти днів.

Раніше повідомлялося, що за допомогою до правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив, що його 18-річна дочка, яка живе і вчиться в Києві, не виходить на зв’язок. У Голосіївському управлінні поліції зареєстрували зазначену інформацію і виїхали за адресою, яку вказав заявник.

Прибувши на місце, поліцейські помітили, що двері квартири не замкнені. Відкривши їх, правоохоронці побачили на підлозі тіло дівчини з численними ножовими пораненнями. Камери спостереження зафіксували, як хлопець загиблої вдень 23 липня зайшов у будинок коханої, а вже менш, ніж через годину, пішов звідти через аварійні двері. Він був одягнений в речі вбитої.


Читайте також:


Залишити коментар: