У Зеленського анонсували масштабні нововведення: кожен українець може змінити долю країни



Команда новообраного президента Володимира Зеленського записала відеоролик про те, як нова влада планує реагувати на запити суспільства.

- джерело.

У ролику демонструють сільський сюжет, де люди прийшли з претензіями до вшанованого перемогою на виборах чиновника, котрий вирішив «утекти» в село і відмежуватися від їхніх проблем.

«Так здавна склалося, що народ і влада завжди жили на одній планеті, але в паралельних всесвітах. І ми перші, хто вигадали такий інструментарій влади, який допоможе навести лад у країні — за допомогою залучення пересічних жителів у суспільне і політичне життя», — йдеться у ролику.

«Нехай народ на вулицях висловить свою думку. Є проблема в Україні, яка вас турбує — напишіть її в коментарях. Найактуальніші розберемо у відеопетиції, і на них відреагує Володимир Зеленський особисто», — стверджують від імені обраного президента.

У ролику також з’являється й сам Зеленський.

Після слів чоловіка «народ на вулицях висловлює свою думку», він відповідає: «А я звертаю на це увагу».

Окрім того, у команді новообраного президента розповіли, що він робитиме перші сто днів свого президентства. У перші три місяці своєї каденції майбутній президент має намір «навести лад» у судовій системі та реформувати СБУ. Про це розповів його радник Олександр Данилюк в інтерв’ю.

План дій Володимира Зеленського в перші 100 днів на посаді президента України нібито готовий на 95 %.

«Це документ, у якому покроково розписано, що саме ми наміряємося робити», — звірився Данилюк.

За його словами, серед пріоритетів команди Зеленського — боротьба з корупцією, «наведення ладу» в судовій системі. Також його плани стосуються правоохоронних органів: зокрема, мова йде про реформу Служби безпеки України.

«Є ще багато новаторських ідей. До прикладу, як працюватиме Адміністрація президента. Та інші ініціативи», — запевнив колишній міністр, але додав, що поки що не час їх розкривати.

Окрім того, за його словами, Національне антикорупційне бюро України і Спеціалізована антикорупційна прокуратура повинні продемонструвати результат.

В іншому разі, за його словами, на керівництво цих відомств – очільника САП Назара Холодницького і керівника НАБУ Артема Ситника – очікує перезавантаження.

Як відомо, негативний висновок про роботу НАБУ є достатнім для звільнення директора НАБУ.


Читайте також:


Залишити коментар: