У Запоріжжі педофіл жорстоко поглумився над трирічною дівчинкою: знімав все на відео



У Запоріжжі суд виніс вирок 23-річному чоловіку, який ґвалтував свою трирічну похресницю і знімав процес на відео для подальшого розповсюдження порнографічних матеріалів в мережі. Збоченцем виявився працівник одного з українських телеканалів, який наступних сім років проведе в місцях позбавлення волі.

- джерело.

Про це йдеться у вироку Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя, який опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень.

Обвинувачений визнав провину, а свої дії пояснив тим, що він начебто проводив журналістське розслідування для викриття педофілів.
23-річний чоловік працював оператором на місцевому телеканалі, де вів спортивні репортажі і гімнастику. Чоловік неодружений, дітей не має. Злочинні дії щодо своєї трирічної похресниці, в будинку батьків якої він часто бував і залишався з дитиною наодинці, він почав ще рік тому. Чоловік торкався тіла дитини і її статевих органів руками, а також іншими предметами, знімаючи це все на телефон.

На поведінку дитини звернула увагу її мама, яка і звернулася до поліції з підозрами щодо чоловіка. Правоохоронці затримали збоченця у червні минулого року. Під час обшуків у його будинку та перевірки комп’ютерної техніки було виявлено сотні фото- й відеоматеріалів із дитячою порнографією, які чоловік публікував на одному з Telegram-каналів.

Під час судового розгляду педофіл заявив, що нібито зняв тільки один ролик, а в мережу завантажував чужі відео, а в цілому його дії пов’язані з “розслідуванням щодо розповсюдження дитячої порнографії – начебто один із таких сайтів в мережі від нього “вимагав висилати ексклюзивні кадри”.

“Отримавши зазначені матеріали, він звернувся до поліції із заявою про вчинення кримінального правопорушення, однак результати розгляду його заяви йому не відомі. Відео з дівчинкою, яка є його похресницею, він знімав, поки вона спала, оскільки адміністратори сайту вимагали від нього таких відео для подальшого користування сайтом”, – йдеться в матеріалах суду.

Колегія суддів Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя ухвалила рішення відправити збоченця-журналіста в місця позбавлення волі на сім років.


Читайте також:


Залишити коментар: