У єгипетських готелях обслуговуватимуть українською мовою



Міністр туризму і старожитностей Єгипту Халед Ель-Енані заявив про те, що незабаром у місцевих готелях персонал розмовлятиме українською мовою.
За словами чиновника, українці посіли перше місце за кількістю туристів в Єгипті і це буде жест поваги з боку курортної країни. Також з цим проханням до єгипетського уряду нещодавно звернулася українська влада.

Пише - джерело.

Про це Халед Ель-Енані заявив у вівторок, 29 червня, під час зустрічі з українськими журналістами в Каїрі, яку організував CFC Big Ideas, передає Рупор.

“Україна для нас є головним ринком… Я вже звернувся до представників готелів, щоб вони надавали послуги українською мовою”, – зазначив міністр.

Крім цього, він додав, що на даний момент кількість туристів складає всього 40% від “доковидного рівня”. У 2020 році Єгипет відвідали півтора мільйона українців.

Щодо поточного курортного періоду, політик зазначив, що мандрівники, в тому числі і українці, можуть отримати безкоштовне лікування при зараженні коронавірусом. Хоча весь персонал вже отримав вакцину від COVID-19 і країна знаходиться в “зеленій зоні”.


Читайте також:


Залишити коментар: