Франківка показала жахливі умови в пологовому. Керівництво каже – немає грошей



Молода мама з Івано-Франківська Вікторія Литвин показала, які умови в палаті міського пологового будинку, де вона знаходиться з дитиною після пологів.
За словами жінки, вона навіть помитися не може, адже душ на поверсі не працює.

Пише - джерело.

“Знаходжусь в міському пологовому будинку з 25 червня. Подивіться, які тут умови для породіль. Окремо хочу наголосити, що душ на 2 поверсі немає як прийняти, бо як сказав персонал “Горить проводка”. Щоб прийняти водні процедури, треба йти на 3 поверх. Ок. А дитину з собою брати? Це так має бути???”, – обурюється породілля.

Як пояснив в розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо керівник міського перинатального центру Сергій Стефанко, проблеми з гарячою водою справді є.

“Бойлери на другому поверсі є, але вони не працюють через проблеми з проводкою. Гарячої води з котельні немає, бо вона на ремонті. Нам мали подати гарячу воду з котельні ще в травні, проте ремонт досі не закінчився”,- пояснює директор закладу.

Що ж стосується стану палати, то за словами Стефанка, вони роблять косметичні ремонти, а не капітальні, бо грошей немає.

“Ремонти ми робимо, але не можемо зробити відразу у всіх палатах. Робимо в міру можливості. На кожному поверсі є капітально відремонтовані кімнати, з холодильниками. Не знаю, чому вона так написала, бо такого аж страшного немає. Ми робимо косметичний ремонт у палатах. На капітальний грошей немає, бо це потрібно робити одразу весь поверх. Цього року і минулого потрохи робили косметичний. Мабуть, вона потрапила в стару кімнату. Можливо їй щось не подобається, бо вона має високий рівень життя і відповідно високі запити. Але для більшості жінок це не основне. Умови нормальні, але є вибагливі люди”,- переконаний Сергій Стефанко.


Читайте також:


Залишити коментар: