У Вінницькій області в ДТП загинули батько з 15-річним сином. Фото



У Вінницькій області 25 липня автомобіль Mercedes на швидкості врізався у вантажівку. Внаслідок аварії загинув водій легковика і його неповнолітній син, ще один пасажир отримав травми.

Пише - джерело.

ДТП трапилася приблизно о 17:00 неділі біля села Зятківці Гайсинського району. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінниччини.

Зазначається, що за кермом Mercedes перебував 45-річний житель Києва. Він спробував обігнати САЗ 3517, але не обрав для цього безпечної дистанції і швидкості.

Травми, які внаслідок зіткнення авто отримав чоловік і його 15-річний син, виявилися несумісні з життям – обоє померли на місці ДТП.

Ще один пасажир легкового автомобіля, 17-річний підліток, отримав перелом гомілки, його доправили в травматологічне відділення райлікарні.

Обидва транспортні засоби поміщено на штрафмайданчик. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Також призначено низку експертиз, за їхніми висновками буде встановлено причини смертельної аварії.


Читайте також:


Залишити коментар: