У Варшаві українець намагався обдурити касу самообслуговування



31-річний чоловік скупився на 740 злотих, а заплатив лише 112 злотих. Підозрілу операцію помітив охоронець магазину. Зараз у чоловіка серйозні проблеми. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

- джерело.

Інцидент стався напередодні Різдва вдень в одному з варшавських магазинів. Саме тоді 31-річний українець, гуляючи по магазину, поклав у кошик продукти на загальну суму 740 злотих. Потім пішов на касу самообслуговування. Перший продукт відсканував як слід. Пізніше він вирішив обдурити систему, заповнивши касу дешевшими товарами, а дорожчі відразу переклав у зону пакування. Зрештою, апарат показав чоловікові суму до сплати 112 злотих.

Коли чоловік намагався вийти з магазину з усім товаром, його зупинив один з охоронців. Поведінка покупця ще раніше здалася йому підозрілою, тому він вирішив звірити упакований товар з продуктами в чеку. Його інтуїція не підвела.

На місце викликали поліцію. Поліцейські вилучили вкрадену українцем продукцію і передали до магазину. Сам 31-річний чоловік був затриманий і провів ніч у поліції. За покупки у Святвечір 31-річний українець може потрапити до в’язниці на строк до 5 років. Справу вже направили до суду, чоловікові висунуто обвинувачення


Читайте також:


Залишити коментар: