У центрі Конотопа на подружжя впала крижана брила з даху багатоповерхівки



Чоловік зі струсом мозку перебуває в лікарні, його дружина постраждала менше.

- джерело.

У місті Конотоп Сумської області крижана брила, що впала з даху багатоповерхового будинку, травмувала подружжя.

Як повідомила кореспонденту УНІАН начальник відділу комунікацій поліції Сумщини Ельвіра Біганова, надзвичайна подія трапилася сьогодні близько 15-ї години в центрі міста. За її інформацією, чоловік і жінка виходили з магазину, що розташований на першому поверсі багатоповерхівки, коли на них упала крижана брила. «Чоловік із струсом мозку знаходиться у лікарні.

Його дружина постраждала менше. Факт травмування людей зареєстрований у поліції. На місці події працюють правоохоронці. Проводиться перевірка», – зазначила Біганова. Депутат Сумської обласної ради Олена Сердюк на своїй сторінці у Facebook написала, що одному чоловікові проламано череп, і ще одна жінка отримала серйозні забої, а на місці події – калюжа крові. За її словами, депутати Конотопської міськради у зв’язку з цією подією ініціюють збір підписів для проведення позачергової сесії міськради з метою негайного звільнення із займаних посад секретаря Конотопської міськради Тетяни Сизон та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тараса Омельченка.

Своєю чергою, депутат Конотопської міськради Олена Багрянцева на своїй сторінці у Facebook оприлюднила фото з місця події, на яких на тротуарній плитці, а також на снігу та серед крижаних уламків видно кілька рясних плям крові. «Щойно здоровенна глиба криги впала із даху житлового будинку по вул. Лазаревського на двох конотопчан. У чоловіка 1988 року народження проломлено череп – він знаходиться у реанімації і хірурги борються за його життя. Жінка 1988 р.н. також у тяжкому стані з переломами у лікарні. На місці події працює поліція», – написала Багрянцева.

Як повідомила кореспонденту УНІАН прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко, за даним фактом правоохоронці внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.


Читайте також:


Залишити коментар: