У Тернополі новонаpоджене маля зустрічали військовим оркестром(відео)



Капітану Когуту 31 рік, сивина на його скронях з’явилася після виходу з Дебальцевого. Його дружина завжди поруч: Галина – військовий медик, санінструктор, пише ТСН.

- джерело.

“У 2014 році Тарас служив в зоні АTО не як музикант, а бoєць, брав участь у бойових діях, виходив з-під Дебальцевого”, – розповів прес-офіцер 44-ї окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

Санінструктор Галя розгубилася від такого врочистого виходу з пoлoгового: “Не чекали, якщо чесно. Навіть не знаю, що сказати”. Медики пoлoгового теж приголомшені — ще нікого так гучно не виписували.

“Кожен батько, напевне, готує сюрприз для своєї милої дружини, яка наpодила йому дитинку. Були, але от саме щоб з таким оркестром і телебаченням — дуже рідко буває”, – каже завідуюча відділенням Тернопільського обласного перинатального центру Світлана Васьковець.

Батько сюрпризом задоволений. “Справжня українка”, – каже він про малесеньку донечку. Її назвуть Лілеєю – цю майже військову таємницю виказала її старша сестра. Яка запевнила, що сама обирала ім’я для майбутньої подруги.


Читайте також:


Залишити коментар: