У Тернополі через пожежу в 9-поверхівці евакуювали 42 осіб, є постраждалі (фото)



Під час розвідки та гасіння пожежі рятувальники вивели із будівлі на свіже повітря 42 мешканців, серед них 13 дітей.

- джерело.

У Тернополі через пожежу в 9-поверхівці евакуювали 42 осіб, двох осіб травмовано. Як повідомили УНІАН в центрі пропаганди територіального управління ДСНС в Тернопільській області, учора 28 листопада о 16:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на третьому поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул. Текстильній.

На момент прибуття співробітників ДСНС полум’я охопило приміщення однієї з кімнат квартири на площі близько 50 кв. м. Пожежа швидко набирала обертів, існувала загроза подальшого поширення вогню. Під час розвідки та гасіння пожежі рятувальники вивели із будівлі на свіже повітря 42 мешканців, серед них 13 дітей. Зокрема за допомогою рятувального спорядження врятовано 3 людини, серед них 1 жінка та 2 дітей.

Під час пожежі травмувалося дві особи. Мешканець квартири, де виникла пожежа, 1972 р.н. не міг покинути помешкання через вхідні двері. Він травмувався, вистрибнувши з вікна 3 поверху до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Окрім цього, госпіталізовано малолітню дитину 2017 р. н. з ознаками отруєння продуктами горіння. Для ліквідації наслідків надзвичайної події було задіяно 6 одиниць спеціальної техніки та близько 30 чоловік особового складу підрозділів Тернопільського гарнізону ДСНС.

О 17:10 спільними зусиллями рятувальники локалізували горіння, зупинивши поширення полум’я, а о 17:14 повністю ліквідували пожежу. Під час гасіння від вогню врятовано сусідні квартири. Обставини події та сума матеріальних збитків встановлюються.


Читайте також:


Залишити коментар: