У Сумській області чоловік розчленував знайому і викинув у річку



Рецидивіст убив жінку в день її народження. Щоб приховати сліди злочину, вирішив розчленувати тіло загиблої.

- джерело.

У Сумській області жінку в день її народження задушив місцевий раніше судимий чоловік. Щоб приховати свій злочин, зловмисник виніс тіло в ліс, розрубав і, упакувавши в поліетиленові мішки, кинув у річку, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Про зникнення 33-річної мешканки Долинського району в поліцію ще 4 червня повідомив її співмешканець. Чоловік розповів: дружина пішла з дому у свій день народження, і додому так і не повернулася.

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали пошуки зниклої. Під час слідчих дій і опитування місцевих жителів з’ясувалося, що останнім жінку бачив раніше неодноразово судимий 40-річний її односелець.

“Уже під час першої з ним бесіди у нас виникли підозри, що саме цей чоловік причетний до зникнення жінки. Минулоріч він звільнився з пенітенціарного закладу, де відбував покарання за скоєння злочину проти життя, здоров’я і гідності людини, до того ж, має кілька таких судимостей. Аби підтвердити або спростувати ці підозри, йому запропонували пройти відповідні дослідження на поліграфі, і фахівець-графолог підтвердив, що чоловік дійсно приховує від нас правду”, – повідомив Дмитро Марков, заступник начальника Липоводолинського відділення поліції.

Під тиском доказів підозрюваний зізнався у вбивстві своєї односельчанки і розповів про обставини злочину. За його словами, жінка під час розмови уїдливо згадала його кримінальне минуле, і він розлютився і, накинувши їй на шию взуттєвої шнурок, задушив. Щоб приховати злочин, виніс труп у ліс, розрубав, упакував у поліетиленові мішки і викинув у річку. Поліцейські знайшли у вказаному ним місці тіло жінки, яке направлено на експертизу.

Зараз підозрюваний затриманий, йому вже оголошено про підозру у вчиненні вбивства і вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.


Читайте також:


Залишити коментар: