У Сумах вибухнув автомобіль з водієм в салоні (відео)



Це сталося в гаражі, щойно чоловік запустив двигун. У Сумах на приватному обійсті в гаражі вибухнув автомобіль. Це сталося, коли власник сів за кермо та завів машину.

- джерело.

Як йдеться в сюжеті ТСН, вибуховою хвилею вирвало ворота в гаражі та зруйнувало дах, який привалив авто. З-під уламків водія діставали родичі та сусіди. “Вибух був потужний, тому що будинок затрясло. Я злякалася, вискочила сюди. І вискочила сусідка, щоб викликати швидку і пожарку”, – розповіла сусідка Галина Романова.

21-річний потерпілий вижив, з опіками обличчя та рук його госпіталізували до лікарні. На місці слідів вибухівки експерти не знайшли, тому припускають, що стався витік з газового устаткування, яким обладнана машина. “Вірогідно, в автомобілі була якась несправність, яка дозволяла витікати газу, і на момент, коли було спровоковано підпалюванням чи електричною іскрою ініціювання газу – стався вибух того об’єму газу, який витік”, – розповів керівник вибухо-технічного відділу Головного управління Нацоліції в Сумській області Олег Євлаш.


Читайте також:


Залишити коментар: