У США підліток отримав стипендію в коледжі та Mustang за прибирання вулиць після протестів



В американському місті Баффало 18-річний підліток Антоніо Гвін вирішив зробити добру справу. Після масових протестів він прибрав вулиці міста, які були сильно засмічені. Хлопець працював 10 годин поспіль, а його дії не залишилися без винагороди. Один із небайдужих подарував підлітку червоний Mustang, а один із коледжів запропонував повну стипендію.

- джерело.

Антоніо почав прибирати о 2 годині ночі. Згодом до нього приєдналася група сусідів, але люди зауважили: більшу частину роботи хлопець зробив самотужки. Про це інформує CNN.

Підліток пояснив: один із проспектів Баффало був повністю заповнений склом та іншим сміттям. Цією ж вулицею користується багато людей, аби доїхати на роботу. Тому Гвін вирішив діяти і розпочав масштабне прибирання, що протривало 10 годин.

Добра справа хлопця розчулила громаду, йому вирішили віддячити. Так, один із небайдужих подарував хлопцю свого червоного Mustang. Антоніо був радий і шокований отримати такий подарунок: він розповів журналістам, що 2 роки тому померла його мама, яка теж колись їздила на такій автівці.

Інший бізнесмен за вчинок хлопця вирішив надати Антоніо рік безкоштовного страхування авто.

Хлопець за роботою

Цікаво, що Гвін планував перейти до професійного училища після навчання у школі, аби заощадити гроші на коледж.

Втім, і тут хлопця підтримали: у Медальському коледжі у Баффало після того, як почули його історію, запропонували Гвіну повну стипендію на навчання бізнесу у них.

Хлопець поділився, що у майбутньому планує відкрити власний бізнес, пов’язаний із прибиранням.

За словами Гвіна, він не вперше допомагає іншим, бо йому це подобається, але такої підтримки – геть не очікував.

“Я ціную все, що інші зробили для мене”, – переконує Антоніо.


Читайте також:


Залишити коментар: