У школу без квітів. Таблеточки запустили акцію до 1 вересня



Благодійний фонд Таблеточки запустив акцію допомоги онкохворим дітям Благодійність замість квітів, приурочену до Дня знань.

- джерело.

Фонд пропонує подарувати вчителю або вихователю дитячого садка один букет від класу або групи, а решту коштів передати дітям, які хворіють на онкологічні захворювання, розповіли в прес-службі Таблеточок.

Разом з букетом вчителі або вихователі отримають сертифікат-подяку від Фонду. Благодійники також закликали викладачів підтримати акцію і розповісти про неї у шкільних класах і соцмережах.

Таблеточки опублікували інструкцію, як приєднатися до акції:

Батьки і діти можуть зробити благодійний внесок на користь онкохворих дітей на сайті благодійної кампанії, після чого роздрукувати сертифікат про внесок і подарувати його разом з букетом від всього класу або групи.
Вчителі або вихователі можуть написати про свою підтримку акції на сторінках в соцмережах, а також повісити плакати від Таблеточок на шкільному стенді або у навчальному кабінеті.

Таблеточки — благодійний фонд, який захищає інтереси онкохворих дітей та їхніх сімей в Україні. З 2011 року Фонд надав адресну, паліативну і психологічну допомогу на суму 185,9 млн грн більше ніж 3500 дітям.


Читайте також:


Залишити коментар: