У Римі 62-річна самотня жінка народила здорову дочку, завдяки штучному заплідненню в Албанії



Мати-одиначка в віці 62 років, завдяки штучному заплідненню: “Не існує відповідного віку, щоб стати матір’ю”.

- джерело.

У Римі 62-річна медсестра лікарні Сан-Джованні народила красиву і здорову дівчинку вагою 3 кілограми і 200 грамів в лікарні, де вона працювала роками, завдяки ембріону, підсадженого в Албанії.

Це історія, розказана виданням «Il Messaggero».

Жінка, у якої немає ні чоловіка, ні взагалі постійного партнера, всього кілька днів тому стала матір’ю, шокувавши своїх колег і далеких знайомих, які не знали про вагітність. Народження бажаної для жінки першої дитини стало можливим, завдяки імплантації ембріона, проведеної не в Італії, тому що закон забороняє цю процедуру в даному віці, а в Албанії, в Тирані.

Діючі в Італії закони не допускають проведення даної процедури. У Законі 40 від 2004 року про штучне запліднення встановлюється вікове обмеження для осіб бажаючих мати дитину “з пробірки”, і кожен регіон може давати різні вказівки. В Лаціо обмеження становить 43 роки в державних, і 50 років в приватних медичних установах. В Албанії, як і в Іспанії, існують набагато менш обмежувальні правила, що стосуються штучного запліднення.

В інтерв’ю “Messaggero” молода мати сказала: “Немає відповідного віку, щоб стати матір’ю, тривалість життя постійно зростає, у батьків є більше можливостей. Я завжди відкладала народження дитини то через острах втратити роботу, то через гроші, то з -за втоми, але, нарешті, зважилася. Для мене достатньо виростити дочку до її повноліття, поки вона не стане незалежною”.


Читайте також:


Залишити коментар: