У Ріміні (Італія) під суд потрапила матір, яка залишила 4-річну дочку на холоді на балконі в якості покарання



Жінці було винесено вирок – 10 місяців і один день тюремного ув’язнення умовно за зловживання батьківськими повноваженнями.

- джерело.

Мати, що закрила свою 4-річну доньку на холодному балконі протягом близько десяти хвилин увечері місяця лютого в якості покарання, потрапила під суд. Дитина була покарана особливо строго за те, що розбила пляшку.

45-річна мешканка Ріміні була засуджена місцевим судом до десяти місяців і одного дня тюремного ув’язнення умовно за зловживання батьківськими повноваженнями.

Про це повідомляють місцеві газети.

У холодний лютневий вечір кричущу і тремтячу від холоду дівчинку на одному з балконів помітила дівчина, що гуляла з собакою.

З будівлі через кілька хвилин вийшла мати, щоб викинути осколки пляшки в сміттєву корзину: перехожі попросили пояснень, на що жінка відповіла, що її дочка покарана і що це не повинно нікого цікавити. Перехожі потім викликали карабінерів.

Карабінери впустили дівчинку в будинок, а з проведених перевірок з’ясувалося, що дитина – народилася за кордоном, навіть не була прописана в Італії. Потім в справу втрутилися соціальні служби: дитина була передана на піклування іншій родині.

Фото ілюстративне


Читайте також:


Залишити коментар: