У Польщі засудили до 25 років українця, який вбив двох колег



Сергій С. у садовому розпліднику крав гроші у інших заробітчан. Витрачав на наркотики та повій. Коли попався, то вбив ножем двох колег. Суд відправив за грати на 25 років. З лікуванням від наркозалежності.

- джерело.

Про це повідомляє InPoland.net.pl, посилаючись на fakt.pl.

38-літній Сергій С. приїхав до Польщі з України, щоб заробити гроші в садовому розпліднику, що в Доброславув неподалік Пулав (Люблінське воєводство). Вдень він працював, а вечорами витрачав усі гроші на горілку, наркоту та проституток.

Грошей бракувало. Тож він почав красти у колег. Не попадався і ставав нахабним. Це тривало 5 років.

Рік тому вирішив пограбувати своїх сплячих товаришів. Він знав, що здобич буде великою, бо чоловіки мали повернутися додому наступного дня. 2 грудня прокрався до кімнати і почав шукати готівку.

На жаль, один із пограбованих прокинувся. Тоді Сергій С. перерізав йому горло і вбив другого, завдавши 18 ударів ножем у груди. Загиблим було 52 та 32 роки. Покидьок вбив їх за якісь 200 доларів та куртку.

Планував втекти в Україну. Але … перемогла залежність — пішов тринькати гроші. Це дало час поліція становила вбивцю і заарештували.

Докази були настільки незаперечними, що окружний суд в Любліні справу довго не розглядав. 25 років ув’язнення з лікуванням від залежності. Заяву про умовно-дострокове звільнення зможе подати лише через 20 років.


Читайте також:


Залишити коментар: