У Польщі потонула 2-річна дитина з України, бо батьки розпивали алкоголь



Польські медики протягом 2 годин намагались реанімувати дитину.
У Великопольському воєводстві в Польщі в озері Шперек, на території відпочинкового центру “Лідо”, втопився 2-річний хлопчик з України. Його батьки у цей час розпивали алкоголь разом із знайомими.

Пише - джерело.

Про це повідомляє польське видання fakt.pl.

Відомо, що подружжя українців, яке виховує 12-річну доньку та 2-річного Владислава приїхали у Польщу на відпочинок. З ними також була їхня знайома пара з України. Напередодні трагедії українці влаштували алкогольну вечірку, яка закінчилась 15 липня орієнтовно о 5 годині ранку. А вже о 7 годині випадковий перехожий помітив у озері дитину. Він викликав медиків, які майже 2 години намагались реанімувати 2-річного Владислава, проте хлопчик помер.

За попередніми даними, дитина вночі вийшла з будинку та тонула. Очевидці стверджують, що хлопчик тривалий час провів у воді. Одна із сусідів покійного розповіла, що ще о 2 годині ночі чула дитячий крик. Коли дитина покинула будинок, наразі невідомо. Його батьки прибули тільки тоді, коли медики намагались реанімувати Владислава.

Експертиза встановила, що хлопчик помер через втоплення. У Польщі його батькам загрожує від 3 місяців до 5 років позбавлення волі. Триває слідство.


Читайте також:


Залишити коментар: