У поліції розповіли, за що штрафують “евробляхі”



Оскільки відстрочено притягнення до відповідальності за порушення умов митного ввезення, то “евробляхеров” штрафують тільки за порушення ПДР, як і інших водіїв.
Водіїв автомобілів на “Єврономер” штрафують за порушення так само, як і власників інших авто, повідомив в ефірі hromadske Олексій Білошицький, перший заступник начальника департаменту патрульної поліції.

- джерело.

“Відстрочено саме залучення до відповідальності (за порушення умов митного ввезення автомобілів на іноземній реєстрації, – ред.). Якщо ми бачимо інше порушення правил дорожнього руху, або вчинення злочину з допомогою даного транспортного засобу – ми реагуємо як на звичайний інший транспорт”, – сказав він.

Поліцейські виписують постанову на водія з його українським водійським посвідченням.

“Виносять постанову саме на водія, але не за порушення щодо митного режиму, а за безпосереднє порушення”, – пояснив Білошицький.

Нагадаємо, 22 серпня набуло чинності рішення про штрафи за нерозмитнені “евробляхі” .

Але вже 12 вересня Верховна Рада проголосувала за відстрочку введення штрафів за нерозмитнені “евробляхі” ще на 90 днів. Потім ” евробляхери” влаштували протести в урядовому кварталі, висунувши вимоги владі.


Читайте також:


Залишити коментар: