У Pfizer/BioNTech розповіли про ефективність своєї вакцини проти COVID-19 для дітей



Йдеться про вікову групу від 12 до 15 років.

- джерело.

Компанії Pfizer та BioNTech підтвердили, що їхня вакцина проти COVID-19 на 100% ефективна для захисту дітей 12-15 років від зараження коронавірусом.

Про це йдеться в повідомленні компаній, які опублікували спільний реліз.

Щоб довести високу ефективність вакцини Pfizer-BioNTech, компанії провели спостереження за учасниками третьої фази клінічних випробувань. У ній взяли участь 2,2 тис. дітей. Захворювання COVID-19 було зафіксовано лише у групі піддослідних, яким вводити плацебо.

“Оновлені результати основного дослідження третьої фази показують, що дві дози вакцини від COVID-19 Pfizer-BioNTech були на 100% ефективними проти COVID-19 від семи днів до чотирьох місяців. Профіль побічних ефектів загалом відповідав попереднім даним про клінічну безпеку вакцини”, – йдеться у повідомленні.

Результати випробувань будуть направлені регуляторам у США та інших країнах.

“Це перші і єдині оприлюднені довгострокові дані, що демонструють безпеку та ефективність вакцини проти COVID-19 для людей у ​​віці від 12 до 15 років”, – сказав генеральний директор і співзасновник BioNTech Угур Шахін.

Запис У Pfizer/BioNTech розповіли про ефективність своєї вакцини проти COVID-19 для дітей спершу з’явиться на Слово News.


Читайте також:


Залишити коментар: