У одній зі шкіл Львова розгорівся скандал: вчитель вдарив першокласника



У львівській школі №55 учитель фізичного виховання вдарив свого учня-першокласника.

- джерело.

Зі слів матері дитини, педагог просто підійшов і ударив хлопчину. Додамо, що у цей день потерпілий святкував своє семиріччя. Як написала на своїй сторінці у Facebook мати школяра Анастасія Вінокурова, школа, в якій навчається її чадо, є вельми сучасною – проектор, індивідуальні парти та інші атрибути.

“Але зате можна взяти й тріснути дитину по руці. Звичайно, ти ж – дорослий чоловік, учитель, а першокласник не відпустив сітку за твоєю командо. А, ні, Федя, сказав, що просто підійшов і вдарив. Що треба робити, коротше, якщо дитина тримається за сітку, або бігає, або сидить, або стоїть? Правильно, вмазати йому”, – обурюється жінка.

За її словами, її син одразу заплакав, класна керівниця його заспокоїла, а вчитель фізкультури нібито вибачився, хоча точно стверджувати це не може.

“Директор у мене телефоном з’ясовував, чому Федю вдарив учитель. Начебто у мене є нормальне пояснення. І сказав написати заяву, щоб вони “провели розслідування”. Тобто я в день народження свого сина пішла до директора в приймальню писати заяву про те, що мою дитину вдарив вчитель. Класно, правда?” – додає Анастасія Вінокурова.


Читайте також:


Залишити коментар: