«У нього стільки грошей». Бебешко висловився про Меладзе, який виїхав з України, та розповів, як допоміг Поплавському стати співаком



Продюсер Володимир Бебешко у шоу Культурна оборона розповів, як ставиться до Костянтина Меладзе, який виїхав з України після початку повномасштабної війни з РФ.

Пише - джерело.

Бебешко зазначив, що багато хітів гурту ВІА Гра (продюсер Меладзе) записувалися на студії у Києві. «Нормальна у нього позиція, він мешкає в Італії. Не треба так грубо „втік“. Ну, поїхав. Розумієте, адже він не українець, він грузин. Має право жити там, де захоче. ВІА Гра — це український гурт. Я записував їх перший альбом Попытка № 5, якщо хтось пам’ятає. Це всі ми разом записували та робили в Україні. Загалом усе найкраще, що було там, в окупантів, це робилося в Україні й досі робиться в Україні, бо в них мізків немає», — говорить продюсер і звукорежисер.

Музичний експерт також висловився і про Софію Ротару, з якою колись співпрацював: «Ми записували альбом колись. Вона вже бабця. На пенсії, мабуть. А пенсія у неї! Там така пенсія! Ох, хлопці, вам би таку пенсію — ви тут сиділи б і не парилися».

Продюсер зізнався, що допоміг у розкручуванні Михайлу Поплавському: «У нього стільки грошей хлопці, що ви не можете собі уявити. Ми зробили пісню Юний орел. Він прийшов і каже: „Я хочу стати зіркою“. Я говорю, що потрібна купа грошей. Він сказав, нього є. Я йому сказав, що треба одягнути костюма Бетмена. Він погодився і зараз літає досі успішно».


Читайте також:


Залишити коментар: