“У нього не удар, а гармата”: Валуєв дав прогноз на чемпіонський бій Гвоздика



На думку росіянина, за підсумками поєдинку з французом Нгумбу український боксер збереже свій титул WBC

- джерело.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі росіянин Микола Валуєв дав свій прогноз на бій чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі українця Олександра Гвоздика (16-0, 13 КО) проти француза Дуду Нгумбу (38-8, 14 КО), який відбудеться в ніч з суботи на неділю в Філадельфії. Валуєв схиляється до перемоги Гвоздика, але не нокаутом.

“Бій цікавий, у обох суперників в активі серйозні поєдинки. Нгумбу 37 років, але це не такий великий вік для майже важковиків, – заявив Валуєв Youtube-каналі “Рейтинг Букмекерів”. – Дуду Нгумбу розбирався з дуже серйозними хлопцями, проте, потрібно пам’ятати історію Олександра Гвоздика проти Адоніса Стівенсона, коли опонент після бою впав у кому. Слава богу, Адоніс з коми вже вийшов”.

“Це залишило незабутнє враження і дає право стверджувати, що, швидше за все, бій закінчиться перемогою Гвоздика. Дійсно гарматні удари, натиск і молодість зроблять свою справу. Швидше за все, все трапиться в другій половині цього поєдинку”.

“Але ймовірність перемоги Гвоздика за очками вища, ніж нокаутом, тому що Нгумбу все-таки має дуже серйозний послужний список і досвід”, – вважає Валуєв.


Читайте також:


Залишити коментар: