У Німеччині судитимуть українця за смертельну ДТП з поліцейськими



У Німеччині судитимуть українського водія через смертельне ДТП, унаслідок якого загинула 23-річна співробітниця поліції.

- джерело.

Про це повідомляє DW.

Так, Валерія Ю. далекобійника звинувачують у тому, що 27 грудня 2017 року він, перебуваючи за кермом вантажівки, наїхав на поліцейський автомобіль, унаслідок чого загинула 23-річна співробітниця поліції. Ще двоє поліцейських отримали тяжкі травми.

Зазначається, вантажівка врізалася в автомобіль зі швидкістю 71 кілометр на годину. Водій не загальмував, внаслідок чого вантажівка з розтрощеним авто проїхала ще близько 200 метрів.

Адвокат підсудного повідомив, що під час їзди його підзахисний випив багато знеболювальних таблеток через біль у стегнах. Але таблекти біль не втамували. Згодом, послухавшись поради, разом з колегою-росіянином він випив горілки.

Водій планував продовжити подорож наступного дня, але сів за кермо ввечері того ж дня, коли вживав алкоголь. Невдовзі після виїзду з майданчику для вантажівок сталася аварія на автобані А61. Сам підсудний каже, що нічого не пам’ятає про трагічний інцидент. У суді повідомили, що українцеві загрожує до 5 років позбавлення волі.


Читайте також:


Залишити коментар: