У Нікополі спіймали підозрюваного у вбивстві 15-річної дівчинки: всі в шоці, ким він виявився



У Нікополі затримали підозрюваного у вбивстві 15-річної дівчини. Анастасія Карнаух пропала ще 14-го червня, і після п’ятиденних пошуків була виявлена мертвою в промисловій зоні в кущах – за будівлею колишньої ниткової фабрики.

Пише - джерело.

Тепер же в поліції відзвітували, що підозрюваний затриманий. Ким він виявився – читайте нижче в матеріалі Styler.

Задушив і кинув у кущах
У причетності до вбивства Насті підозрюють її однолітка – 15-річного хлопця. Він був знайомий з дівчиною, повідомляють в поліції.

Попередньо повідомляється, що вбивця задушив дівчину поруч з покинутою будівлею, а потім втік з місця злочину.

Тепер йому загрожує звинувачення в умисному вбивстві (ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Розслідування злочину триває.

Дівчинку шукали п’ять днів
Тіло зниклої дівчинки виявив 19 червня кінолог зі службовим собакою – німецькою вівчаркою на прізвисько Бєс.

За словами матері підлітка, вона пішла гуляти близько 19:00 і не повернулася. А вранці 15-го червня мама звернулася в поліцію.

Відтоді на її пошуки були кинуті сили правоохоронців, рятувальників, бійців Національної гвардії та волонтерів. Пошукові групи перевіряли вокзали, ринки, пляжі, парки, занедбані будівлі, лісосмуги та інші місця, де могла перебувати дівчинка.

Через п’ять днів пошуків її тіло виявили на пустирі за покинутою будівлею. Незабаром був затриманий і підозрюваний в її вбивстві.

Дивіться нижче, як шукали зниклого підлітка:

Нагадаємо, що дівчина пішла гуляти 14 червня і не повернулася. Після заяви матері на наступний ранок, підлітка шукали ювенальні поліцейські, кінологи зі службовими собаками, превентивні співробітники і військові, волонтери. У підсумку на п’ятий день її тіло було виявлено в кущах за будівлею в промисловій зоні.


Читайте також:


Залишити коментар: