“У нас є гордість”: тисячі українців знову на Майдані. У центрі столиці відбувається вражаюче!



В честь річниці подій на Майдані тисячі українців зібралися в центрі Києва і знову озвучили свої вимоги.

- джерело.

Так, кількість учасників вже досягла близько п’яти тисяч, в результаті чого було оголошено нове віче. Разом з собою люди принесли сцену, на якій красується напис: «Віче «у нас є гордість».

Учасників закликали прийти на захід без партійної символіки щоб «не множити альтернативні події в цей день». Замість цього рекомендується взяти прапори України і жовті стрічки.

Зараз на Майдані звучить музика, а в натовпі помітні національні кольори. Для охорони подій прибули кілька загонів поліції, а також кілька карет «швидкої».

Як повідомлялося раніше, в Києві розгорався новий Майдан: люди підтягувалися в центр міста, щоб висловити своє невдоволення прийняттям формули Штайнмайера.

Новий протест стався в центрі столиці ввечері 2 жовтня. Мітинг проти формули Штаймайера стартував о 19:00 на Майдані незалежності. Протестувальники виступали з гаслами «Ні капітуляції» і «Ні плану Штайнмайера».

За повідомленнями ЗМІ, всього на акції зібралося близько тисячі осіб. Люди висунулися в бік Банкової й під вікнами Офісу президента України. Повідомляється, що деякі протестуючі принесли з собою шини. За порядком на акції протесту стежила поліція, яка поки що до останнього залишалася осторонь.


Читайте також:


Залишити коментар: