У Миколаєві жінка підробила годинників на 30 мільйонів гривень



Жінка підробляла годинники відомих брендів.

- джерело.

У Миколаєві співробітники поліції затримали жінку, яка підробляла та продавала годинники відомих брендів. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Відомо, що 40-річна місцева жителька підробляла годинники відомих брендів та постачала цю продукцію у магазин, що розташований у торгівельно-розважальному центрі. До поліції звернулися представники брендових компаній в Україні.

Вони запевнили, що в цьому магазині продають годинники, які лише зовні схожі на оригінал. Продаж таких підробок порушує авторські права, ганьбить їхню репутацію та призводить до збитків.

Внаслідок слідчих дій співробітники поліції виявили 9 фактів незаконної реалізації товару, який постачала жінка. Правоохоронці вилучили 140 годинників та направили на експертизу. За їхньою інформацією, ці годинники і справді є підробкою.

За інформацією правоохоронців, сума завданих збитків сягає 30 млн гривень. За фактом підробки товарів у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею “Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару”.

Жінці загрожує штраф від 9 до 15 тис. неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.


Читайте також:


Залишити коментар: